Kasteelhoeve
de Grote Hegge

Particulier evenement

Trouwen & vergaderen bij de Grote Hegge; daar staan we om bekend, maar we kunnen nog veel meer! Er zijn zoveel leuke momenten, dus wij zeggen: vier ze! Verjaardagen, babyshowers, doopfeesten, communies, familiefeesten & diners. Omdat het kasteel tot uw beschikking staat, exclusief, in alle rust, zijn wij ook een zeer geschikte locatie voor koffietafels en condoleance recepties.

In alle rust met geliefden, familie en vrienden samen zijn. Dat is wat u op al deze momenten wilt. Wij bieden u daar graag de locatie voor, met een luxueuze culinaire invulling.

Top locatie

Kasteelhoeve de Grote Hegge is een unieke locatie. De locatie is veelzijdig, rustig gelegen en toch maar op 5 minuten afstand van de A2. De veelzijdigheid biedt ontzettend veel mogelijkheden.

Alles volgens planning

Samen met u gaan we op reis in het vormen van het ideale evenement. Uw wensen worden gehoord, uitgevoerd en samengebracht tot een ultieme gelegenheid.

ONZE VOORDELEN

Wat wij kunnen bieden

Wij denken met u mee

Wij begeleiden u graag met het vormgeven van uw evenement. Samen creëren wij de ultieme gelegenheid.

Fantastische locatie

Kasteelhoeve de Grote Hegge is een unieke locatie. De locatie is veelzijdig, rustig gelegen en toch maar op 5 minuten afstand van de A2.

Alles volgens planning

Samen met u gaan we op reis voor het vormen van het ideale evenement. Uw wensen worden gehoord, uitgevoerd en samengebracht tot de ultieme gelegenheid.

Diverse zalen

Onze zalen variëren in grootte.
Wij bieden perfecte zalen voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Culinaire beleving

Wij geven u graag advies met betrekking tot culinaire invulling, maar een ding is zeker: uw gasten komen nooit iets tekort.

Exclusiviteit mogelijk

Wilt u onze kasteelhoeve graag volledig exclusief gebruiken? Dat kan! Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden.