Kasteelhoeve
de Grote Hegge

Huwelijk

Trouwen bij Kasteelhoeve de Grote Hegge betekent een volledig ontzorgde dag. Wij leggen jullie en alle gasten in de watten. Samen creëren we de dag van jullie dromen. Wij staan voor kwaliteit en servicegerichtheid. Trouwen bij Kasteelhoeve de Grote Hegge? Een dag om nooit meer te vergeten!

Uw huwelijk bij de Grote Hegge! Graag nodigen we jullie uit voor een bezichtiging, want zien is geloven! Kom naar Kasteelhoeve de Grote Hegge en dompel jezelf onder in de luxe, de vrijheid en de gastvrijheid. Geen enkele bruiloft is hetzelfde, jullie wensen zijn uniek!

perfecte trouwlocatie

We nemen ruim de tijd voor onze afspraak, inventariseren jullie unieke wensen en zorgen ervoor dat jullie dag fantastisch verloopt!

De Kasteelhoeve bevindt zich direct aan de Maasplassen. Bij aankomst rijdt u langs onze mooie tuinen. Hierbij komt u uit op de binnenplaats. Onze Ridderzaal is de plek voor de huwelijksvoltrekking. In de Tiendschuur voelt u de luxe. Door de warme aankleding is dit de perfecte locatie voor uw feest.

Voor een goede beleving van de locatie kunt u het beste een kijkje komen nemen. Wij leiden u graag rond op de kasteelhoeve, waarbij wij u alle mogelijkheden kunnen vertellen. 

Culinair genieten op uw huwelijksdag

Uiteraard ontzorgen we jullie volledig op jullie huwelijksdag. We nemen alles uit handen zodat jullie kunnen genieten van een culinaire beleving waar nog lang over gesproken zal worden. Graag bespreken wij jullie wensen en verzorgen de culinaire beleving van jullie dromen. Voor een voorproefje kunnen jullie hieronder klikken.

ONZE VOORDELEN

Wat wij kunnen bieden

Wij denken met u mee

Wij begeleiden u graag met het vormgeven van uw evenement. Samen creëren wij de ultieme gelegenheid.

Fantastische locatie

Kasteelhoeve de Grote Hegge is een unieke locatie. De locatie is veelzijdig, rustig gelegen en toch maar op 5 minuten afstand van de A2.

Alles volgens planning

Samen met u gaan we op reis voor het vormen van het ideale evenement. Uw wensen worden gehoord, uitgevoerd en samengebracht tot de ultieme gelegenheid.

Diverse zalen

Onze zalen variëren in grootte.
Wij bieden perfecte zalen voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Culinaire beleving

Wij geven u graag advies met betrekking tot culinaire invulling, maar een ding is zeker: uw gasten komen nooit iets tekort.

Exclusiviteit mogelijk

Wilt u onze kasteelhoeve graag volledig exclusief gebruiken? Dat kan! Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden.